Търсене

 

На 24 май, Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, изпратихме Випуск 2019. На тържеството в СУ „Бачо Киро“ присъстваха родители, гости и приятели, бивши ученици и учители. Абитуриентите от XII а и XII б клас приветстваха учениците, раздадоха призове и се сбогуваха със своите учители.

На общоградското тържество по случай празника инж. Емануил Манолов – кмет на Община Павликени – връчи награди в областта на образованието и културата на много просветители и ученици. В категория „Учител на годината“ от СУ „Бачо Киро“ бяха наградени Г-жа Рени Найденова, ст. учител по физика и астрономия, и г-жа Румяна Боянова, ст. учител по математика и информатика. С награда за цялостен принос и дългогодишна дейност в системата на образованието беше удостоена г-жа Татяна Недялкова Ангелова, която от 43 години работи като учител по математика. В категория „Млад учител“ беше отличен г-н Георги Тодоров, мл. учител по информатика и ИТ в СУ „Бачо Киро“ от 2017/2018 учебна година досега.

Наградени бяха и следните ученици, представили отлично нашето училище в редица национални състезания през настоящата учебна година: Димитър Георгиев от IV б клас: „Ученик на годината“ в начален етап, Александра Алиманова от VI б клас: „Ученик на годината“ в прогимназиален етап и Йоанна Георгиева от XI а клас: „Ученик на годината“ в гимназиален етап на образованието.

Отличена беше и артистичната дейност на театралния състав при СУ "Бачо Киро" с ръководител г-жа Лидия Владимирова, ст. учител по БЕЛ.

24 may nagradi 750x364

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

v srebrov

 

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com