Търсене

 

На 30.04.2019 г. нашето училище отвори врати за всички, които пожелаха да видят отблизо как се учим и се забавляваме. През целия ден ученици, родители и гости имаха възможност да разгледат класните стаи, модерните компютърни кабинети, библиотеката, “Работилницата за идеи“, спортните площадки. Всички, които се интересуват от условията за обучение и възможностите за прием след 7 клас в СУ “Бачо Киро“, имаха възможност да разговарят с учителите и директора на училището. Денят беше изпълнен с разнообразни открити уроци, извънкласни дейности, артистични изяви и спортен дух. Гостите можеха да се запознаят с чуждоезиковото обучение в училището, с проектната ни дейност и обучението по различни предмети.
В модерно оборудваните компютърни кабинети се демонстрира, че компютърните технологии могат да направят ученето приятно и лесно. В коридорите на двете училищни сгради бяха изложени рисунки, постери и работни проекти по учебни предмети.
Благодарим на родителите, които приеха предизвикателството да влязат в ролята на учители и провокираха учениците към дискусия.
В този ден имаше много снимки с усмивки и много емоции.

9 may 2019 1 9 may 2019 2

9 may 2019 3 9 may 2019 4

 9 may 6 9 may 7

4v p atanasov

9 may 8  9 may 9

 

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

v srebrov

 

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com