Търсене

open2

 

Нopen1а 30.04.2019г. нашето училище отвори врати за всички, които пожелаха да видят отблизо как се учим и се забавляваме.

През целия ден ученици, родители и гости имаха възможност да разгледат класните стаи, модерните компютърни кабинети, библиотеката, “Работилницата за идеи“, спортните площадки.

Всички, които се интересуват от условията за обучение и възможностите за прием след 7 клас в СУ“Бачо Киро“, имаха възможност да разговарят с учителите и директора на училището. Денят беше изпълнен с разнообразни открити уроци, извънкласни дейности, артистични изяви и спортен дух. Гостите можеха да се запознаят с чуждоезиковото обучение в училището, с проектната ни дейност и обучението по различни предмети.

В модерно оборудваните компютърни кабинети се демонстрира, че компютърните технологии могат да направят ученето приятно и лесно. В коридорите на двете училищни сгради бяха изложени рисунки, постери и работни проекти по учебни предмети.

Благодарим на родителите, които приеха предизвикателството да влязат в ролята на учители и провокираха учениците към дискусия.

В този ден имаше много снимки с усмивки и много емоции.

    open3 open4

open5

 

 

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

v srebrov

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com