pic headerБългарски (България)

Училищен стол

Седмично меню

Нашите дарители
Банер
Банер
Банер
Кандидат-студенти
Банер
Банер
Банер
Банер
Проект BG05M2OP001-2.004-0004
Банер
„Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специ- фични знания, умения и компетентности (Твоят час)“ – фаза 1
Проект BG051PO001-3.1.06
Банер
Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес

Търсене

Брой прегледи на съдържанието : 1092556
Второкласници от СОУ „Бачо Киро" – малките благодетели
Написано от Administrator   
Вторник, 04 Януари 2011 09:16

В края на месец Ноември 2010 г. през Седмицата на предприемача, ученици от ІІ „а" клас с класен ръководител г-жа Соня Симеонова и ученици от ХІ "б" клас с ръководител г-жа Петя Неделчева, изработиха картички и книжки с рецепти и ги продаваха на среща с бизнесмени от нашия град. Събраните средства малчуганите от ІІ клас пазеха повече от месец, за да осъществят едно свое желание и в навечерието на Рождество Христово, те закупиха коледен венец и много лакомства, които подариха на децата от Центъра за настаняване от семеен тип при Комплекса за социални услуги.

Второкласниците, които отидоха на гости в Дома, бяха донесли и материали за сурвакници, които изработиха заедно с децата от Дома и трогнаха до сълзи своите учители и персонала, който се грижи за деветте деца с увреждания, настанени в Центъра от семеен тип.
Екипът на ЦНСТ изказва най-сърдечна благодарност за топлия жест на учениците от ІІ „а" клас при СОУ „Бачо Киро", на г-жа Соня Симеонова и на г-жа Петя Неделчева.

 

Последни

Най-четени

Външни новини

VESTI.bg

Полезни Връзки


© 2018 СУ "Бачо Киро" - гр. Павликени. Всички права запазени.